refugi Enric Pujol

diumenge passat en marc i jo varem xal·lar (com tot-hom aquest cap de setmana). varem tenir tota la vall i totes les muntanyes dels voltants per a nosaltres sols. nomès varem veure unes traçes ja baixant del del cim, però no pas els seus creadors.

neu desde 50m del cotxe, perfecte per a pujar (ni dura ni tova), temperatura ideal (ni fred ni calor), motxilles lleugeres (sense sacs ni fogons), resultat: un ritme viu que ens va permetre fer el llarguissim recorregut de la vall (9 km segons un cartell a la sortida) en poc més de tres hores.

desprès varem pujar la canal, sense grampons, doncs la neu era pols-consistent. es va fer pregar la noia, obrint traça i amb el esquís al coll, varem trigar casi una hora pels 200m i escacs de desnivell.

però el premi va ser a dalt !! quines vistes !! panoràmiques a 270º !! varem fer el cim més alt i més proper que teniem a vora (n'hi ha un assortit d'ells per triar) i desprès de les fotos i dels ganyips... ja os podeu imaginar imaginar el "moment adrenalític" de ficar-se a la canal en esquís (en realitat estaba la neu super-estabilitzada) i fer els primers girs... GGUUUAAAUUU !!!

i desprès un plàcid descens per la llarga i ampla vall, pràcticament sense remar (gràcies a la cera !!) per una neu en plena transformació a primavera. casi 1400m i casi d'una sola tirada !!!

marc jordà
correus[arroba]neupols.com